O nama

Mi smo penzije.com. Želimo da Vam pomognemo da ostvarite i koristite svoja prava, bez obzira da li ste penzioner, ili radnik. Naša stranica je posvećena pružanju informacija i saveta o penzijama, zdravstvenoj zaštiti i drugim pravima, pre svega starijih građana. Cilj nam je da osnažimo naše korisnike i pomognemo im da donose informisane odluke o svom životu, finansijama i pravima. Pomoći ćemo da lakše dođete do penzije, da je bez brige koristite i da uvek znate koja prava imate. Ne želimo da pričamo bajke, upozorićemo ako nekada pogrešno smatrate da imate neko pravo.

Naš tim stručnjaka ima dugogodišnje iskustvo u radu sa penzionerima i pruža podršku u rešavanju različitih pitanja. Naša vizija je da stvorimo zajednicu koja će podržavati starije građane u ostvarivanju njihovih prava i ciljeva. Bez obzira na to da li ste radili samo u državi u kojoj živite, ili i u inostranstvu, zakoni i međunarodni sporazumi, ali i veliko iskustvo u njihovoj primeni, sadrže odgovore na sva pitanja. Naše je da ih za Vas pronađemo.

Uz nas, možete biti sigurni da ćete dobiti kvalitetne informacije i savete koji su prilagođeni Vašim potrebama. Ukoliko odgovore koje ste tražili ne pronađete među objavljenim člancima, kontaktirajte nas i saznajte kako možemo da Vam pomognemo u ostvarivanju Vaših prava i unapređenju kvaliteta Vašeg života.