Srećna Nova godina

Srećna Nova godina!

Dragi čitaoci,

U 2023. godini pokrenuli smo sajt penzije.com, u cilju da vas informišemo, edukujemo, da pomognemo da možete sami da ostvarite svoja prava. Cilj je bio da na ovim stranicama pronađete odgovore na svoja pitanja. Naravno, važno je bilo i da odgovori budu jasni, precizni i razumljivi. Nema koristi od objašnjenja, ako nakon njega imate puno novih pitanja bez odgovora. Svi znamo da se oko penzija “motaju” mnogi lažni stručnjaci koji svoju pomoć naplaćuju bez garancija da će doneti rezultate. Na žalost, broj onih koji su to iskusili na svojoj koži je sve veći.

Ne tako davno, u Srbiji su mnogi ostali bez penzija zbog toga što su ih stekli na osnovu falsifikovanog staža. Što je najgore, mnogi su mislili da u tome nema ništa nezakonito. Objašnjeno im je da je u pitanju povezivanje, popunjavanje praznina. Objašnjeno im je da novac zapravo uplaćuju na račun Fonda, iako su ga davali u gotovini. Grupa koja je to radila, koristila je znanja i veze samo u svoju korist. Neki od njih dobili su zatvorske kazne.

Nadamo se da smo u 2023. godini uspeli da nekima od vas pomognemo da ostvare svoja prava bez tuđe pomoći. Nadamo se i da smo mnoge pripremili za penzionisanje u budućnosti. A sigurni smo da ćemo i u narednoj godini nastaviti nesmanjenim tempom.

Hvala vam na velikom broju poseta, pregleda, komentara! Pomogli ste da ove stranice budu još kvalitetnije, a i da neki statistički ciljevi budu postignuti znatno ranije nego što je planirano.

Želimo vam svima dobro zdravlje, radost, uspeh. Delite lepe trenutke sa svojim najbližima, ulepšavajte jedni drugima živote. Smejte se, grlite, ljubite. Izbegavajte konflikte, loše ljude i lošu atmosferu. I ne zaboravite – najlepše stvari u životu ipak retko dođu same. Ako niste zadovoljni, potrudite se da vam bude bolje. Kada uspete, bićete zadovoljniji nego ikada.

Srećna vam Nova godina!

Srećna Nova godina

Povezani članci